Motel Emen

Gastro ponuda našeg restorana

Nudimo Vam prijatan ambijent klimatiziranog restorana uklopljenog u tradicionalne prostore kamena i sunca. Naši majstori kulinarstva za Vas će pripremiti najraznovrsnije gastronomske užitke među kojima izdvajamo veliki izbor toplih i hladnih predjela, juha i čorbi, originalan izbor mesnih jela, priloga i salata, a naročito izdvajamo širok izbor pizza.

Iz italijanske pizze uzmemo ono najbolje i tome dodamo najbolje što imamo sa ovih prostora (kvalitetne namirnice, bogat normativ, dobrog majstora) da bi napravili pizze koje nadamo se spadaju u grupu ekstra ukusnih. Veoma interesantne forme posuđa, čaša za vino, kao I vrhunski pribor za jelo, načini serviranja jela, stroga higijena, poručuje da se u ovome motelu ništa ne prepušta slučaju. Jer naša misija i imperativ je zadovoljan i nasmijan gost.

 

U slučaju da ste odlučili organizirati neku vrstu proslave, promocije, konferencije, poslovni skup ili vjenčanje, rođendan ili naprosto želite ugostiti veći broj ljudi za koje želite biti sigurni da će biti zadovoljni i odlično zbrinuti, obratite se nama.

IDEALNO ZA GRUPE SA POSEBNIM GRUPNIM MENIJIMA.

Restoran raspolaže sa 90 mjesta i idealan je za organizovanje svih vrsta svečanosti, proslava, promocija, konferencija, poslovnih skupova, vjenčanja, proslave rođendana.