Naš imperativ u motelu Emen su red i čistoća, zadovoljan gost i udobna, gotovo kućna atmosfera. Sve to radimo s užitkom, služeći gostima sa osmjehom i prijateljskim, ali i profesionalnim pristupom.

Mostar je od davnina poznat kao mjesto dobrog humora, prijateljskih ljudi i odlične hrane, spomenika kulture, pjesnika i umjetnika.

U blizini našeg motela nalazi se čitav niz radnji u kojima možete pogledati vrhunska umjetnička djela domaćih umjetnika, od kojih su neki stekli svjetsku slavu.

To je kao neki kvart likovnjaka, obrtnika, zanatlija, koji svojim izgledom i komunikativnošću doprinose da se gost osjeća kao da je u Mostaru već dugo vremena.

U sklopu motela Emen nalazi se SHOP ORGANICA sa mnoštvom domaćih ogranskih artikala bez GMO-a i ostalih primijesa.

Bilo da Vas zanima pozorište, izlazak u ludi noćni provod u neke od mostarskih diskoteka, spomenici kulture, Muzej Hercegovine ili kuće poznatih mostarskih pjesnika, ili naprosto želite osjetiti čarobno predvečerje Mostara pored Starog mosta i ljepotice Neretve uživajući u delicijama naših majstora kuhinje motel Emen je tu za Vas.

Možemo vam izaći u susret prilikom odabira izleta ukoliko želite bolje upoznati naš region i bližu okolinu. Prepourčujemo izlete u obližnja mjesta: Blagaj, Počitelj, Mogorjelo... gdje možete osjetiti dah bogate istorije i nasljeđa. Blagaj i Međugorje su već odavno postali sinonimi za vjerski turizam. Jadransko more je takođe vrlo blizu Mostara tako da preporučujemo izlete koji uključiju obilaske Dubrovnika, Makarske ili Splita.